We care about IT ®

Amban on IT-alan yritys joka reagoi nopeasti asiakkaan tarpeisiin. Tarjoamme kokonaisvaltaista, läpinäkyvää ja loppuun vietyä IT-kehitystä asiakkaillemme. Luotettavat ammattilaisemme luovat kestäviä teknologiaratkaisuja alan parhaalla osaamisella.

Selvitetään yhdessä kuinka asiantuntijamme voivat auttaa yritystäsi kehittymään.

Tarpeesi mukaan teemme projektitoimituksia, pilvikustannusoptimointia, tuotekehitystä, sekä toimitamme kokeneita asiantuntijoita avustamaan yritystäsi IT-kehityshankkeissa.

it-kehitys-toimisto

100+

Toteutettua
projektia

22 vuotta

keskimääräistä
kokemusta

750+

Talent pool

60+

Kumppania

Asiakaslupaus

Meille jokainen asiakas on yhtä arvokas ja asiakkaan menestys on meidän kunnia-asia. Asiakaslähtöisyys, avoimuus, ammattitaito, luotettavuus, yhteistyökyky ja tavoitettavuus ovat periaatteita, jotka ohjaavat jokaisen asiantuntijamme työtä.

Pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat meille tärkeintä. Me teemme sen, minkä lupaamme ja tavoitteenamme on ylittää asiakkaan odotukset.

Me emme ota vastaan toimeksiantoa, johon meillä ei ole vapaita asiantuntijoita tai emme koe olevamme paras kumppani kyseiseen toimeksiantoon. Emme jätä asiakasta tällöinkään yksin, vaan autamme teitä löytämään sopivan kumppanin.

Uskomme läpinäkyvään yhteistyöhön ja aktiiviseen kommunikaatioon. Huolehdimme, että asiakas on aina ajantasalla projektin etenemisestä, aikatauluista, sekä myös mahdollisista muutoksista ja haasteista joita projektin aikana saattaa ilmetä. Mikäli kokemuksemme perusteella pidämme vaihtoehtoista lähestymistapaa asiakkaan kannalta parempana, niin keskustelemme aiheesta ja perustelemme näkemyksemme.

Asiakastyytyväisyytemme on aina ollut 100% ja sen säilyttäminen samalla tasolla on Ambanin ja kaikkien asiantuntijoidemme tavoite!

Asiakkaamme

Datan rikastaminen pilvipalvelun avulla

Amban Nordic Oy toteuttaa Autoliitolle palvelun, joka yhdistää autoliiton omaa ja Ilmatieteenlaitoksen avointa dataa. Kehityshankkeen tavoite on kyetä löytämään riippuvuuksia sään ja tietapahtumien välillä.

Pilvimigraatio

Asiakas kaipasi päivitystä yrityksensä pilviympäristöön. Teknologiajärjestelmien luotettavuus on elintärkeää päivittäisen operaatioiden sujuvuuden kannalta. Tavoitteena oli tehdä kokonaisvaltainen migraatio vanhasta pilviympäristöstä toiseen.

Integraatio

Eri ammattiliitoille ja työttömyyskassoille toteutettiin liitännät hakemusten ja tietojen käsittelyä varten. Käytännössä ideana oli se, että mikä toteutettiin ennen paperilla, menee nyt nopeasti ja vaivattomasti tietojärjestelmien kautta.

Viimeaikaisia ajatuksiamme ja tapahtumiamme

Alkukesää vesillä kajakein, Liuska® maistui

Alkukesää vesillä kajakein, Liuska® maistui

Kävimme melomassa ja sen jälkeen syömässä Liuskoja. Melomispaikaksi valikoitui Helsingin Melontakeskus ja ruokapaikaksi Skiffer Töölö. Aaltojen keskellä melominen oli hauskaa puuhaa ja moni haluaa uudelleen melomaan. Ruokaillessa kävimme läpi kevään liiketoimintojen tuloksia ja uusien tekijöiden liittymistä Ambanin porukkaan. Skifferin Liuska oli myös monelle uusi tuttavuus. Tästä on hyvä taas jatkaa kohti seuraavaa tapahtumaa.

lue lisää
Kohti syksyä jousiammunnan merkeissä.

Kohti syksyä jousiammunnan merkeissä.

Ruokailun jälkeen vaihdoimme maisemaa ja siirryimme ampumaradalle, jossa tutustuimme jousiammunnan jännittävään maailmaan. Päivä huipentui pudotuspelityyliseen kilpailuun, jossa jännitys tiivistyi joka hetki. Yksitellen ampujat putosivat kisasta, kunnes lopulta vain yksi oli jäljellä—tiimimme uunituore Robin Hood.

lue lisää

Seuraa meitä somessa!

Tapio Hekkala - Toimitusjohtaja, Projektit, Rekrytointi - Amban Nordic Oy

Tapio Hekkala

Ville Orhanen - Myynti ja Resursointi - Amban Nordic Oy

Ville Orhanen

Amban Nordic Oy

Innopoli 1
Tekniikantie 12, 02150 Espoo
Reittiohjeet →

Y-tunnus: 2173397-5

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota ihmeessä yhteyttä meihin—soita tai laita sähköpostia! Vastaamme mahdollisimman pian.

    Klikkaa oikeaa kuvaketta: