Niin sitä taas huomaa syksyn tulleen, kun kaksi kesätyöntekijämme jatkavat matkaansa kiitosten kera takaisin opintojen pariin… Tai ainakin toinen heistä.

Tänä kesänä Amban päätti palkata kaksi kesätyöntekijää. Halusimme tarjota näille opiskelijoille mahdollisuuden oppia uusia taitoja ja tutustua työelämään sellaisena kuin se todella on.

Mikael tuli Ambanille oppimaan ja auttamaan erityisesti Chatbot teknologioiden kehityksen parissa ja pääsi mukaan kehittämään pian julkaistavaa asiakaspalvelu kokonaisuutta. Parikoodauksen avulla Mikael oppi hämmästyttävän nopeasti erilaisten käyttämiemme työkalujen käytön ja bottien rakentamisen alusta loppuun. Mikael oli mukana myös monissa muissa bisneskriittisissä tehtävissä, ja hänen panoksensa näkyy nyt niin Ambanin uudistetuilla verkkosivuilla kuin myös prosesseissa, joita hän auttoi kehittämään.

Minulla onkin ilo kertoa, että Mikael on nyt vain muutama viikko kesätöiden päättymisestä allekirjoittanut työsopimuksen Ambanin kanssa ja jatkaa apunamme opintojensa ohessa.

Ella on ollut aikaisemminkin Ambanilla auttavana kätenä. Tänä kesänä hän auttoi kehittämään Ambanin viestintää luomalla uusia sosiaalisen median kanavia ja huolehtimalla aktiivisuudesta eri alustoilla. Ella pääsi myös tutustumaan erilaisten maksullisten markkinointi kampanjoiden luomiseen ja niiden toimivuuden seurantaan. Erinomaisen Englannin kielen taitonsa ansiosta Ellasta oli valtavasti apua myös Ambanin verkkosivujen kääntötyössä.

Keräämämme palautteen perusteella onnistuimme tavoitteessamme ja tarjosimme riittävästi haastetta, monipuolisia tehtäviä ja tukea niiden suorittamisessa. Ella ja Mikael olivat molemmat todella tyytyväisiä Ambaniin työnantajana.

Kiitos mahtavasta kesästä Ella ja Mikael!