Innovation Factory

Oletko kiinnostunut luomaan jotain omaa? Piileekö sisälläsi innovatiivinen ajattelija?  Juuri siksi Amban on luonut oman Innovation Factory ohjelman. Innovation Factory antaa sinulle enemmän vapautta, mahdollisuuksia ja valtaa toteuttaa itseäsi. Yksinkertaisemmin sanottuna pääset esittelemään ideoita ja keksintöjä Ambanin tiimille, ja voit työstää niitä edelleen kollegojesi kanssa! Syy oman Innovation Factory:n perustamiseen on se, että haluamme innostaa työntekijöitämme toteuttamaan itseään – Kannustamme ja tuemme Ambanissa innovaatiota.

OpinionPie

OpinionPie on saanut alkunsa Ambanin työntekijän aloitteesta luoda yksinkertainen ja tehokas alusta tiedon keräämiseen yritystoiminnassa. OpinionPie sopii kaiken toiminnan kehittämiseen ja tukee esimerkiksi sisäistä prosessien ja johtamisen eteenpäin viemistä. Sen avulla voit kerätä palautetta paitsi asiakkailta, myös henkilöstöltä, kumppaneilta ja muilta liiketoimintaan vaikuttavilta tahoilta.

Tutustu paremmin tuotteeseen osoitteessa opinionpie.fi

Rhobot

Rhobot sai alkunsa ideasta ottaa Chatbot käyttöön Ambanin sivustolla. Tämä prosessi oli kuitenkin todella haastava ja aikaa vievä. Ajatus rhobotin takana on, että bottien rakentamisen ei tarvitse olla monimutkaista ja aikaa vievää.

Rhobot on luonut visuaalisen bottien rakennus työkalun, jonka avulla voit rakentaa näyttäviä ja älykkäitä botteja ilman koodia. Se on nopeaa, helppoa ja intuitiivista. Rhobotin ratkaisuilla sinä kontrolloit dataa, sisältöä ja kaikkea siltä väliltä.

Lue lisää osoitteesta rhobot.cloud

Rekrytointi ratkaisu

Ambanin uusien kasvutavoitteiden ja räjähtävästi kasvavan rekrytoinnin myötä syntyi tarve hallinnoida rekrytointi prosessia järjestelmässä, joka automatisoi kommunikaation eri osastojen välillä. Amban kehitti sisäisen rekrytointi ratkaisun, jonka avulla pystymme seuraamaan rekrytointi tarvetta, sekä kommunikoimaan saumattomasti eri osastojen välillä.

Tämän ratkaisun ohessa otimme Ambanilla käyttöön Talent Solution-ratkaisun, jonka tarkoitus on seurata Ambanin tiimin osaamista ja mahdollistaa sen jatkuva kehittäminen

Tervetuloa kokeilemaan Ambanin chatbottia!