Amban Nordic – We Care About IT

Amban Nordic Oy on toistaiseksi pieni IT-konsulttitalo Espoosta. Emme ole hulluimpia, hassuimpia tai ehkä edes nörteimpiä työkavereita. Olemme ihan tavallisia tyyppejä, jotka haluavat, että työpäivät ja työkaverit ovat mukavia. Ja että teemme työssämme hyvää jälkeä tänään ja tulevaisuudessakin. Sellaisia me olemme. Ja lisää samanlaisia haluamme kollegoiksemme.

Katso mitä mieltä Ambanilaiset ovat: https://amban.fi/youtube

Nyt etsimme joukkoomme yhtä tai useampaa Backend-osaajaa pk-seudulle ja Ouluun!

Työssäsi on toki paljon opittavaa, ja me tuemme sinua oppimisessasi, mutta muutama asiaa pidämme tärkeänä:

  • Työkokemusta IT-alalta (min. 8v.)
  • C#
  • SQL
  • CI, Docker

Muut taidot, joista on lisähyötyä, mutta jotka eivät ole pakollisia:

  • Java (min. 8v.)
  • Cloud-osaaminen, esim. AWS
  • Node
  • Ketterät työtavat, esim. Scrum

Jos sinulla on edellä mainituista kokemusta, niin todennäköisesti sinulla on laajempaakin osaamista, jota varmasti pääset työssäsi käyttämään. Halutessasi voimme ottaa sinut mukaan myös yrityksemme ja projektitoimintamme kehittämiseen, sillä sinä olet alasi asiantuntija. Meidän tehtävä on kuunnella sinua ja näkemyksiäsi ja reagoida siihen.

Maksamme kilpailukykyisen kuukausipalkan. Palkka on tärkeä, mutta tärkeitä ovat myös muut asiat, joita tavoittelemme. Yhteinen tavoitteemme on, että osaamispääomasi kasvaa Ambanilla ensimmäisestä päivästä lähtien. Tämä perustuu sekä omaan yksilölliseen koulutuspolkuusi (kyllä, osan työajastasi saat käyttää uusien asioiden opiskeluun) että mielenkiintoasi vastaavien projektien valikoimiseen. Tästä pidän huolen minä, Tapio Hekkala, tuleva coachisi, mentorisi ja esimiehesi: https://amban.fi/tapio-hekkala-ohjelmistoarkkitehti-ja-yrittaja/

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi! Meillä on koko ajan aukeamassa uusia paikkoja, joten ole joka tapauksessa yhteydessä, vaikkei juuri tämä tehtävä kolahtaisikaan. Seuraava ehkä kolahtaa!

Hakeminen on suoraviivaista. Lähetä meille cv:si (tai linkki LinkedIn-profiiliisi) emailitse rekry@amban.fi 19.07.2020 mennessä. Pyrimme vastaamaan kahden työpäivän kuluessa. Lisätietoja antaa tj. Tapio Hekkala 0451133809.

Jos kiinnostuit, Täytä hakemus ja lähetä CV:si, voit myös käyttää Ambanin CV-pohjaa.