Amban on IT-alan yritys, jonka asiakkaita ovat toimialasta riippumatta yritykset, joilla on tarve kehittää tietoteknisiä ratkaisuja ja tavoitteena kuulua alansa kärkijoukkoon.

Ratkaisut

Amban vie asiakkaan ratkaisut askelta pidemmälle.

Kaikessa Ambanin asiakkailleen tuottamassa arvossa on takana ajatus siitä, että tarjoamme asiakkaille odotukset ylittäviä ratkaisuja.

   

  Amban Nordic Oy rekrytointi | työpaikka | Katso avoimet työpaikkamme täältä
  Amban on ohjelmistotalo täynnä kokeneita ja onnellisia työntekijöitä. Meidän luotettavat ja ammattitaitoiset tekijät luovat kestäviä teknologiaratkaisuja alan parhaalla osaamisella. Tuotamme käyttöä kestäviä ratkaisuja asiakkaillemme, jotta he voivat keskittyä oleelliseen.

  Ammattitaitomme perustuu yli 200 vuoden yhteiseen kokemukseen erilaisista IT-alan projekteista. Meitä yhdistää halu kehittyä ja tuottaa parhaita mahdollisia ratkaisuja.

  Jotta tämä toteutuu, meitä ohjaa nämä arvot:

  • Ihmiskeskeisyys: Yrityksessä kaikki ovat samanarvoisia. Jokainen työntekijä voi kokea, että hänet hyväksytään työyhteisöön sellaisena kuin hän on. 
  • Kasvaminen ihmisenä: Amban tarjoaa kaikille mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa ihmisenä ja ammattilaisena. Mentaalinen vahvuus ja tasapaino ovat tärkeä osa yhteistä kasvutarinaa Ambanilla.
  • Keskinäinen kunnioitus: Yhdessä ollaan samalla tasolla. Kaikki ollaan samassa veneessä soutamassa samaan suuntaan. Ei ole olemassa ”kuppikuntia” joille olisi eri säännöt kuin muille. 

  Liikevaihto:
  1M€

  Ammattilaisia:
  10

  Toteutettuja projekteja: 20

  Toimialojen määrä: 9

  Yhteistä työkokemusta alalta: 200 vuotta

  Seuraa meitä somessa!

  Ville Orhanen - Myynti ja Resursointi - Amban Nordic Oy

  Ville Orhanen

  Amban Nordic Oy

  Innopoli 1
  Tekniikantie 12
  02150 Espoo
  Reittiohjeet →

  Y-tunnus: 2173397-5

  Ota yhteyttä

  Kiinnostuitko? Ota ihmeessä yhteyttä meihin—soita tai laita sähköpostia! Vastaamme niin pian kuin ehdimme.

   Klikkaa oikeaa kuvaketta:

   Tervetuloa kokeilemaan Ambanin chatbottia!