Palvelut

Tekniset palvelut

Ohjelmistokehitys

Pilvikustannusoptimointi

Arkkitehtuuri

Pilvi-infra

Sulautetut järjestelmät

DevOps

Tuotevalinta

Ohjelmistokehitys

Autamme yrityksiä haastavissa, ammattitaitoa vaativissa ohjelmistokehityshankkeissa. Asiakkaan tarpeista riippuen teemme kokonaisvaltaisen projekti toteutuksen, tai tarjoamme resursseja käynnissä olevan projektin tueksi.


Pilvikustannusoptimointi

Amban käy asiakkaan Azure ympäristön huolellisesti läpi ja identifioi potentiaalisia säästöjä toiminnallisuuteen vaikuttamatta. Laskutus perustuu puhtaasti asiakkaan hyväksymiin säästöihin. Kustannus optimointi projektin lopputuotteena toimitamme selkeän Action Plan dokumentaation, jonka perusteella tunnistetut kustannus säästöt on helppo toteuttaa joko olemassa olevan kumppanin, tai meidän kanssamme.

Arkkitehtuuri

Suunnittelemme asiakkaan kanssa tarpeisiin sopivan arkkitehtuurin ja otamme huomioon yrityksen ympäristön kannalta parhaat käytännöt. Suunnittelun lähtökohtana on pyrkimys siihen, että asiakkaan olemassa olevat resurssit, tietotaito ja muut vaatimukset toimivat mahdollisimman harmonisesti keskenään. 

Pilvi-infra

Tarjoamme pilvi-infrastruktuurin suunnittelua, automatisointia, toteutusta, sekä valvontaa. Nykyaikaisia työkaluja käyttämällä pääsemme kustannustehokkaaseen ja joustavaan ratkaisuun, jonka käyttö ja ylläpito on selkeää. Hyvän toteutuksen kanssa julkaisun laatu on arvioitavissa etukäteen ennen julkaisupäivää.

Sulautetut järjestelmät

Autamme yrityksiä ammattitaitoa vaativissa sulautettujen järjestelmien ohjelmistokehityshankkeissa. Oli sitten kyseessä kokonaan uusi tuote tai olemassa olevan tuotteen kehitys – asiantuntijamme ymmärtävät sulautetun järjestelmät ja tarjoavat osaamistaan aina vaatimusten keräämisestä projektin määrittelyyn ja toteutukseen.

DevOps

Julkaisun/deploymentin laatu ja sen ennustettavuus ovat avaintekijöitä onnistumiselle jokaisessa ohjelmistoprojektissa. DevOpsia hyödyntämällä voidaan optimoidaan testaukseen ja laadun varmennukseen käytettyä työaikaa. Koska virheen ja sen löytymisen välillä kuluu vähemmän aikaa, on virheen syy myös moninkertaisesti helpompi löytää.

Tuotevalinta

Asiantuntijamme kartoittavat tarpeenne ja vertailevat markkinoilta löytyviä vaihtoehtoja. Olipa sitten kyseessä pilvipalvelun, tuntikirjausjärjestelmän tai muun teknologian tai ohjelmiston valinta, meidän kokeneet ammattilaisemme auttavat yritystäsi valitsemaan tarpeeseenne parhaiten soveltuvan ratkaisun. Valinnassa otamme huomioon käytössänne olevat resurssit, teknisen osaamisen, budjetin, sekä palvelun jatkuvuuden. Tarvittaessa voimme myös avustaa ratkaisun käyttöön-otossa.

Konsultatiiviset palvelut

Toimittajastrategia

Fasilitointi

Projektinhallinta

Muutosjohtaminen

Nykytila-analyysi

Toimittajastrategia

Autamme teitä analysoimaan, valitsemaan ja toteuttamaan yrityksellenne sopivimman toimittajaympäristön. Huomioimme mm. tarpeenne, yrityksenne toimialan, koon, arvot ja toimintamallit.

Fasilitointi

Meiltä löydät kokeneen asiantuntijan sekä puhtaasti teknisten että liiketoimintakeskeisten ja niiden välimuotojen fasilitointiin. Fasilitointi sisältää yleisesti suunnittelun, valmistelun, fasilitoinnin (tilaisuuden), sekä koosteen tilaisuudessa kerätyistä muistiinpanoista.

Projektihallinta

Projektin keskeisimpiä rooleja on hanke- tai projektipäällikön toimi. Hän toimii usein tulkkina tai viestin välittäjänä liiketoiminnan ja ICT:n välillä, vastaa projektin suunnittelusta ja että projekti etenee suunnitelman mukaisesti.

Muutosjohtaminen

Muutosjohtaminen on ihmisten johtamista yrityksen matkalla/kehityshankkeessa tämänhetkisestä tilanteesta pisteeseen X. Tavoitteena on yleensä paremmin tuottava liiketoimi, jossa henkilöstön käyttöön tuodaan uusia toimintatapoja ja työkaluja.

Nykytilakartoitus

Analyysissa kartoitamme haluamanne osa-alueen, esimerkiksi ICT:n kustannusrakenteen kustannussäästömahdollisuuksineen, arkkitehtuurin kokonaisympäristön, henkilöstön osaamisen ja kyvykkyyden hyödyntää tehokkaasti työkalujanne ja toimintatapojanne.

Amban palvelee sinua

Tarpeesi mukaan teemme projektitoimituksia, tuotekehitystä, sekä toimitamme kokeneita asiantuntijoita avustamaan yritystäsi IT-kehityshankkeissa. Mikäli et löytänyt sivulta etsimääsi palvelua, voit siitä huolimatta tiedustella osaisivatko ammattilaisemme auttaa yritystäsi. Tarvitsit sitten yhden asiantuntija auttamaan projektissasi tai kokonaisen tiimin toteuttamaan visiosi, Amban palvelee sinua.

Miksi Amban?

Ambanin arvojen mukaisesti asiakkaat ovat meille ja kaikelle toiminnallemme ensiarvoisen tärkeitä. Tämän olette kuulleet monilta muiltakin, jonka johdosta haluamme läpinäkyvästi ja konkreettisesti kertoa, miten tämä näkyy teille:

Läpinäkyvyys

Olemme aina läpinäkyviä toiminnassa, toteutuksessa ja laskutuksessa. Tiedät aina, kuinka toimeksianto edistyy, onko toimeksiannossa ilmennyt ongelmia ja mitä työtehtäviä laskutuksen takana on.

Tavoitettavuus

Matalan organisaatiorakenteemme ansiosta tavoitat meidät viiveettä asiassa kuin asiassa oli kyseessä projektipäällikkö, myyntijohtaja tai CEO.

Päätöksen teko Ambanilla on nopeaa ja tarvittaessa olemme joustavia asiakkaan tarpeiden muuttuessa.

Avoin
kommunikaatio

Vastaamme nopeasti ja pidämme aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiimme – näin ei synny väärinkäsityksiä, jotka voisivat viivästyttää projektia.

Olemme kaikki kokeneita senior-tason asiantuntijoita ja meille on luonnollista soittaa tai viestitellä varmistaaksemme, että olemme ymmärtäneet tarpeenne oikein.

Kestävä yhteistyö

Uskomme, että avoin ja pitkäjänteinen yhteistyö on molempien osapuolien etu.

Se edellyttää monia asioita kuten laadukkaita toteutuksia, luottamuksen ansaitsemista työllämme ja toiminnallamme, sekä avoimuutta. Joskus tämä tarkoittaa sitä, että asiantuntijoina meillä saattaa olla eri näkemys teille parhaasta ratkaisusta (aikaisempien projektien ja töidemme oppien seurauksena), jolloin haluamme asiasta keskustella kanssanne ja perustella näkemyksemme. Uskallamme ja haluamme näin toimia, koska teidän menestyksenne on meidän kunnia-asiamme.

Yhteistyökyky

Uskomme, että kyky työskennellä tehokkaasti ja joustavasti niin asiakkaan, kumppanin kuin toisen toimittajankin kanssa on ensiarvoisen tärkeää.

Kunnioitamme asiakkaiden ja omien asiantuntijoiden lisäksi mahdollisia toisia kumppaneitanne. Olemme saaneet useilta asiakkailtamme ja heidän kumppaneiltaan kiitosta ja positiivista palautetta yhteistyökyvystämme.

Kokemus

Amban työllistää vain todellisia, kokeneita asiantuntijoita ja yhdistää oikeanlaisen osaamisen asiakkaan projektiin.

​Olemme työskennelleet lähestulkoon kaikilla toimialaoilla asiakkaana tai asiantuntijana; toimialaosaamisemme on erittäin laaja ja korkeatasoinen. Asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen on mielestämme eräs keskeinen asia onnistuneessa projektissa sekä viestinnässä.

Tietotaito

Alan kehityksen nopeuden vuoksi panostamme merkittävästi asiantuntijoidemme koulutukseen – haluamme olla alan edelläkävijä myös 10 vuoden kuluttua. Asiantuntijamme käyvät koulutuksissa, hankkivat / uudistavat sertifikaatteja myös omalla ajallaan. Meitä Ambanilaisia yhdistää halua kehittyä ja kehittää monien muiden asioiden lisäksi

Vastaamme tarpeeseesi

Meille jokainen asiakas on yhtä arvokas ja asiakkaan menestys on meidän kunnia-asia. Asiakaslähtöisyys, avoimuus, ammattitaito, lupausten pitäminen, yhteistyökyky ja tavoitettavuus ovat periaatteitamme, jotka ohjaavat jokaisen asiantuntijamme työtä.

Pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat meille tärkeintä. Me teemme sen, minkä lupaamme ja tavoitteenamme on ylittää asiakkaan odotukset.

Me emme ota vastaan toimeksiantoa, johon meillä ei ole vapaita asiantuntijoita tai emme koe olevamme asiassa paras kumppani. Emme jätä asiakasta tällöinkään yksin, vaan suosittelemme mielestämme sopivaa kumppania.

Uskomme läpinäkyvään yhteistyöhön ja kommunikointiin. Jos havaitsemme ongelman tai tarvitsemme lisätietoa olemme teihin yhteydessä. Jos kokemuksemme perusteella koemme vaihtoehtoisen lähestymistavan olevan asiakkaan kannalta parempi, keskustelemme aiheesta ja perustelemme näkemyksemme.

Asiakastyytyväisyytemme on aina ollut 100% ja sen säilyttäminen samalla tasolla on Ambanin ja kaikkien asiantuntijoidemme tavoite!

Ville Orhanen - Myynti ja Resursointi - Amban Nordic Oy

Ville Orhanen

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää palveluistamme tai siitä, mitä voimme tarjota juuri teille? Lähetä yrityksesi nimi ja kontaktihenkilön nimi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Tai soita suoraan Marikalle