Asiakkaamme

Autamme asiakkaitamme kehittymään.
Ammattitaito, kommunikaatio, läpinäkyvä toiminta ja asiakkaan tarpeen ymmärtäminen ohjaavat toimintaamme.

Asiakas-tyytyväisyys:
100%

Toteutettuja projekteja: 40

Toimialojen määrä: 14

Ammattilaisia:
15

Keskimääräi-nen kokemus: 22 vuotta

Päivitetty 2.9.2022

Asiakasprojekteja

Pilvimigraatio

Asiakas kaipasi päivitystä yrityksensä pilviympäristöön. Teknologiajärjestelmien luotettavuus on elintärkeää päivittäisen operaatioiden sujuvuuden kannalta. Tavoitteena oli tehdä kokonaisvaltainen migraatio vanhasta pilviympäristöstä toiseen.

Integraatio

Eri ammattiliitoille ja työttömyyskassoille toteutettiin liitännät hakemusten ja tietojen käsittelyä varten. Käytännössä ideana oli se, että mikä toteutettiin ennen paperilla, menee nyt nopeasti ja vaivattomasti tietojärjestelmien kautta. 

Hakemusten automatisointi

Asiakkaalle muodostettiin uusi projektiryhmä kehittämään moderneja ja käyttäjäystävällisiä sovelluksia loppukäyttäjille. Sovellukset luotiin tukihakemusten täyttämiseen verkossa. 

Järjestelmän käyttöliittymän kehitys

Asiakkaalle toteutettiin sisäiseen ja ulkoiseen käyttöön eri järjestelmien käyttöliittymäkehitys. Tavoitteena oli tuoda järjestelmä nykyaikaiselle tasolle käyttäen moderneja teknologioita. 

Tunnistautumisen tietoturvan parantaminen

Tässä projektissa oli tavoitteena luoda järjestelmä, joka mahdollistaa pääsyn useisiin palveluihin ja järjestelmiin yhdellä ainoalla kirjautumisella sen sijaan, että jokaiseen täytyisi kirjautua erikseen eri tunnuksia käyttäen.

Datan rikastaminen pilvipalvelun avulla

Amban Nordic Oy toteuttaa Autoliitolle palvelun, joka yhdistää autoliiton omaa ja Ilmatieteenlaitoksen avointa dataa. Kehityshankkeen tavoite on kyetä löytämään riippuvuuksia sään ja tietapahtumien välillä.

Pilvikustannus-optimointi

Amban toteutti paketoidun kustannusoptimointipalvelun, löysi 21% säästöä jo aikaisemmin tehtyjen optimointien lisäksi ja toimitti asiakkaalle Action plan dokumentaation säästöjen toteuttamista varten.

Seuraa meitä somessa!

Tapio Hekkala - Toimitusjohtaja, Projektit, Rekrytointi - Amban Nordic Oy

Tapio Hekkala

Ville Orhanen - Myynti ja Resursointi - Amban Nordic Oy

Ville Orhanen

Amban Nordic Oy

Innopoli 1
Tekniikantie 12, 02150 Espoo
Reittiohjeet →

Y-tunnus: 2173397-5

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota ihmeessä yhteyttä meihin—soita tai laita sähköpostia! Vastaamme mahdollisimman pian.